Yvonne Burgwal-Hulshorst

Zeer ervaren in de combi relatiebeheer-HR Kracht zit in interactie met mensen

Ik ben een daadkrachtige en gedreven relatiemanager. Als dochter van een ondernemer ben ik gewend om de klant centraal te stellen. Bij ons thuis ging het altijd om het leggen van verbindingen, denken in kansen, mogelijkheden en klanttevredenheid.

Mijn kracht zit in de interactie met mensen. Ik opereer het liefst op het snijvlak van contact met mensen en commercie. Ik ben altijd op zoek naar een gemeenschappelijke deler en weet dit te vertalen naar mogelijkheden en resultaat.

Ik gebruik mijn humor, enthousiasme en doorzettingsvermogen om mijn doelen te verwezenlijken en weet wat nodig is voor commercieel succes. In de > 1000 adviesgesprekken die ik heb gevoerd realiseer ik mij dat ik onbewust stuur naar een win-win situatie waarin alle partijen blij zijn. En wat ik het aller gaafst vind, is als een match is gelukt!

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben binnen Sales en Relatiemanagement, heb ik vorig jaar de switch gemaakt naar HR manager om mij verder te ontwikkelen. Het begeleiden en matchen van werkzoekenden van werk naar werk doe ik met veel enthousiasme en plezier.

Profiel

  • Zuid-Holland
  • HBO-denkniveau
  • > 10 jaar ervaring
  • 4 dagen 5 dagen per week

Reageer op deze medewerker

LBOMBOHBOWO

Bedrijfsgegevens

Volg ons op social media