Ruud Jonk

IJzersterke data analist complexe data integratie en data modellering vraagstukken solution architect vertalen van business vraagstukken naar IT oplossingen

IJzersterke data analist. Ik  help graag met de meest complexe business intelligence en data analyse vraagstukken.
Als solution architect bij de grootste financiële instelling in Nederland heb ik ervaring met het oplossen van de meest complexe data integratie en data modellering vraagstukken.
Het oplossen van complexe IT puzzels is mijn passie. Ik vind het prettig om samen met anderen te werken aan het uitwerken van de beste oplossing voor uw bedrijf. De beste oplossing is gericht op het oplossen van het huidige business vraagstuk tegen zo laag mogelijke kosten en hoort ook te passen in de lange termijn IT strategie van uw bedrijf.
Binnen mijn functie als Solution architect heb ik regelmatig de rol van Product Owner in de Scrum/Agile werkmethodiek vervult. Het samen met vertegenwoordigers business opstellen van de eisen voor de oplossing is voor mij de start van de nieuwste uitdaging. Het uitwerken van de oplossing en overdragen daarvan aan de ontwikkelaars zijn de stappen die daarna komen. Daarbij kan ik gebruik maken van mijn creatieve eigenschappen en doorzetting vermogen om tot een oplossing te komen.
Het uitdragen van de oplossing aan ontwikkelaars geeft mij de kans om mijn vaardigheden en passie als leraar te gebruiken. Daarbij is het niet ongebruikelijk dat de ontwikkelpartijen externe (internationale) partners zijn.

Profiel

  • Zuid-Holland Utrecht Noord-Holland Flevoland
  • HBO-denkniveau
  • > 10 jaar ervaring
  • 4 dagen 5 dagen per week

Reageer op deze medewerker

LBOMBOHBOWO

Bedrijfsgegevens

Volg ons op social media