Pieter van Erck

Bij veel verschillende organisatie heb ik ruime Microsoftervaring opgedaan in het beheren van de werkplekken, Exchange en Windows systemen. Ik werk zeer secuur en heb dan ook een echte hands-on mentaliteit voor in het planmatig vastleggen, onderhouden en bewaken van de voortgang van ieder project. Ik vind het telkens ook weer een uitdaging om iedereen binnen het team te enthousiasmeren om samen tot succesvol resultaten te komen.

Pieter van Erck is een technisch specialist bij Atos. De laatste jaren houdt hij zich voornamelijk bezig met migraties en implementaties ten behoeve van de infrastructuur. Exchange en Printmanagement zijn daarbij de speerpunt technologieën.

Pieter is een allround Microsoft professional, die met zijn ervaring met kwaliteitsborging breed ingezet kan worden. Zijn gedegen technische kennis van Windows Server beheer en zijn ervaring rond Exchange en Printmanagement maken hem tot een autoriteit op het vlak van een Senior Windows Server beheerder in iedere organisatie. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de branches zorg, verzekeringen, transport, energiebedrijf en detailhandel.

Pieter is ambitieus, initiatiefrijk en altijd bereidt extra inspanning te verrichten voor de klanten. Hij is zeer gestructureerd en zorgt ervoor dat de werkzaamheden altijd binnen de tijd uitgevoerd zijn. Hij is dan ook een echte teamspeler en uitstekend in staat zelfstandig incidenten op te lossen en wijzigingen uit te voeren.

Pieter heeft grote interesse in de techniek encombineert deze interesse met uitstekende communicatieve vaardigheden, een sterk analytisch vermogen en zijn resultaat gedrevenheid. Deze kwaliteiten maken dat Pieter door Atos wordt ingezet op projecten waarin hij op de rand van hogere werkdruk verantwoordelijkheden op zich neemt en goed presteert. In een coördinerende rol wint Pieter snel het vertrouwen van opdrachtgevers en teamleden.

Profiel

  • Noord-Holland
  • MBO-denkniveau HBO-denkniveau
  • > 10 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op deze medewerker

LBOMBOHBOWO

Bedrijfsgegevens

Volg ons op social media