Werkvoorbereider Assistent Projectleider

Als werkvoorbereider-Assistent projectleider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten van Julia BV. Hij/zij zorgt er voor dat de projecten in autocad 3d 2018 volledig uitgewerkt worden en zorgt ervoor dat de gewenste interieurdelen tijdig op het project aanwezig zijn middels controle bij de onderaannemers. Tijdens de uitvoering van een project houdt de werkvoorbereider als assistent projectleider tevens de voortgang in de gaten en houdt contact met de onderaannemers en/of leveranciers en stuurt waar nodig bij.

Een leuke functie binnen een jong, dynamisch en enthousiast team. Fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden. Hecht en collegiaal team.

Julia BV

Bij Julia staan mensen centraal. Mensen, zoals u en ik, die vrijwel dagelijks aankoopbeslissingen maken. Die mensen bepalen het werkelijke succes van uw interieur. Met dat als uitgangspunt realiseert Julia onderscheidende inrichtingsconcepten die meer zijn dan decor alleen. Onze kennis van consumenten en jarenlange ervaring in interieurbouw en projectmanagement hebben we samengebracht in Julia: uw persoonlijke partner in winkel- en projectinrichting.

Functie-eisen

  • Noord-Holland
  • HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media