Uitvoerder

Jij wordt als uitvoerder binnen een projectteam, verantwoordelijk voor de montage van onze producten. Je doet vooropnames op de bouw, maakt montageplannen en regelt de benodigde hulpmiddelen. Je zorgt ervoor dat alles geregeld is om je montageploegen optimaal te laten functioneren. Je bent ook verantwoordelijk voor de planning, inspecties en tijdige oplevering. Je overlegt met de uitvoerder van de bouw en instrueert de montageploegen en onderaannemers over de te verrichten werkzaamheden.

Jij krijgt een uitdagende en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid, waarbij je zowel op kantoor werkt als ‘buiten’ op verschillende projecten. Je ontvangt een goed salaris en een bedrijfsauto. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Metaglas

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Metaglas is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Alle producten zijn volledig maatwerk.

Functie-eisen

  • Gelderland
  • MBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media