Service Technicus (M&R)

Wij zijn een groeiende organisatie en bezig met professionalisering (kwaliteitsslag) binnen onze relatief kleine afdeling Service & Onderhoud. Wij zijn daarvoor op zoek naar een slimme, enthousiaste Service technicus (m/v) die, als technische ondersteuner van de asset-manager, duurzame energie installaties beheert, bewaakt, afwijkingen signaleert (ca. 50% van de functie) en als meewerkend monteur zelf de handen uit de mouwen steekt (ca. 50% van de functie). Iemand die vooral niet terugdeinst voor serieuze uitdagingen. Daar waar anderen het opgeven, moet jij in staat zijn een alternatieve oplossing te bedenken.

Minimaal MBO+ Meet- en regeltechniek opleidings- en denkniveau heeft aangevuld met Elektra en/of Werktuigbouw opleiding is een pré (zie toelichting) aangevuld met Stek F-gassen is een pré (enige) kennis van WKO installaties.

  – aantoonbare werkervaring met Gebouwbeheersystemen (bijv. Priva)

 –  het belang ziet van en bereid is om de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen bij andere collega’s als daar behoefte aan is

  – meedraait in periodieke storingsdiensten (ca. 1x p/4 weken)

  – eigen initiatief toont en zelfstandig kan werken/plannen.

  – fulltime beschikbaar is (40 uur per week)

  – geen ‘negen-tot-vijf-mentaliteit’ heeft.

Eteck Energie Bedrijven B.V.

Eteck Energie Bedrijven B.V. is gevestigd in Waddinxveen. Het bedrijf is voortgekomen uit het Haagse familiebedrijf Van Eck dat is opgericht in 1895. Eteck exploiteert duurzame, collectieve, decentrale installaties waarmee warmte en/of koude geleverd wordt.

Functie-eisen

  • Zuid-Holland
  • MBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media