Senior Developers

Als Senior developer ben je medeverantwoordelijk voor de realisatie van de ‘next generation’ Softbrick applicaties. Wij werken volgens Agile en Scrum en betrekken onze opdrachtgevers zéér nauw bij de projecten die wij voor ze uitvoeren. Je denkt en werkt mee aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie software, waarmee we onze positie in de markt verder gaan versterken.

Je staat open voor de behoefte aan bedrijfssoftware die aansluit bij de belevingswereld van toekomstige generatie gebruikers;                                                  Je werkt in teamverband, signaleert trends en deelt je kennis binnen het team; Je neemt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het werk dat je levert; Je denkt proactief mee aan de verdere ontwikkeling van ons platform; Je houdt voortdurend de behoeften van onze klanten en de eindgebruikers van onze software in beeld; Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen op het gebied van Business Information Management en Software development; Je hebt een goed analytische vermogen.

Softbrick BV

Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar Workforce Management software. Wij bieden oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, normeren, budgetteren en toegangscontrole. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost – personeel – kunnen verlagen en voor altijd kunnen beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd – rendement uit arbeid.

Functie-eisen

  • Gelderland
  • HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media