Sales Advisor Haarlem

Als Sales Advisor heb je de taak om het verkoopconcept van OGER uit te dragen. Dit concept is gebaseerd op het gedachtegoed dat OGER dienstverlening en service biedt in herenmode op het allerhoogste niveau (adviseren van klanten bij het aankopen van kleding) en daarbij passende producten levert. Je bent ook actief in het retailen buiten de winkelpoorten, door middel van het aantrekken van nieuwe klanten en het onderhouden van diepgaande klantrelaties in je netwerk.

Je hebt ruime verkoopervaring met herenmode en/of luxegoederen; Je bent verkoopgedreven en combineert dit met gastvrijheid;
Serviceverlenging op het allerhoogste niveau is voor jou vanzelfsprekend;  Je bent zowel in het Nederlands als Engels communicatief zeer vaardig;
Je benadert van nature proactief klanten en onderhoudt deze in je eigen netwerk;
Je hebt een onmiskenbaar gevoel voor stijl en beschikt over een representatieve uitstraling, positieve energie en teamspirit.

Oger

Bij OGER vindt u de meest complete fashion collecties van meer dan 50 exclusieve Italiaanse topmerken zoals Attolini, Brioni, Caruso, Corneliani, ISAIA, Jacob Cohën, Loro Piana, Moncler, Santoni en Woolrich. Daarnaast ontwerpt en produceert OGER eigen luxe herenmode collecties. OGER staat synoniem voor succes en haar missie is om voor klanten een persoonlijke identiteit op maat te creëren.

Functie-eisen

  • Noord-Holland
  • MBO-denkniveau HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media