Microsoft Business Intelligence ontwikkelaar / beheerder DIKW

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige opererende B.I specialist die onze bestaande klanten optimaal kan ondersteunen. Deze functie is zeer allround. Primair krijg je de verantwoordelijkheid na een gedegen inwerk periode om onze state of the art B.I. as a service oplossing enerzijds te beheren en anderzijds verder te ontwikkelen.

Gezien de technische uitdagingen die wij je bieden, de ruimte die je binnen onze organisatie krijgt om volop kennis op te doen en jezelf te ontwikkelen, is het van belang dat je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding Informatica en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent analytisch, communicatief vaardig, ambitieus en je bent in staat je eigen werk planmatig te organiseren. Ook heb je oog voor detail en ben je klantgericht. Als je ervaring hebt met databases, BI/OLAP-tools, ETL-tools en ontwerpmethodieken als Dimensional Modelling is dat een grote pre.

DIKW Intelligence

DIKW Intelligence levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van informatie-management voor effectieve bedrijfsbesturing. De naam DIKW is afkomstig van het Data tot Informatie naar Kennis en Wijsheid paradigma.

Functie-eisen

  • Utrecht
  • HBO-denkniveau WO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media