Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker word jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de interne en externe transporten van goederen. Bij de goederenontvangst controleer je de kwaliteit en kwantiteit van de binnengekomen goederen en zorg jij ervoor dat deze op de juiste wijze opgeslagen worden. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de productie- en montageafdeling tijdig voorzien is van de aan- en afvoer van glas, profielen en overige onderdelen. Het laden en lossen, het schoon en overzichtelijk houden van de logistieke ruimten en beheren en afbinden van de goederen zijn jouw dagelijkse bezigheden.

Jij krijgt een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Je komt te werken in een divers team samen met enthousiaste collega’s. Wij bieden jou een goed salaris en voldoende vakantiedagen voor de benodigde vrije tijd.

Metaglas

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Metaglas is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Alle producten zijn volledig maatwerk.

Functie-eisen

  • Gelderland
  • MBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media