Leerling Logistiek

Als Leerling Logistiek word jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzorgen van de interne en externe transporten van goederen. Als leerling wordt jij bij alle logistieke processen betrokken. Je ontvangt de goederen en controleert deze op kwaliteit en kwantiteit. Jij zorgt ervoor dat de productiestroom door kan blijven gaan door de tijdige aan- en afvoer van glas, profielen en andere materialen. Het opgeruimd houden van de logistieke hallen, rijden met een volgeladen heftruck en producten transporteren worden jou dagelijkse werkzaamheden.

4 dagen in de week werk je bij Metaglas en een dag in de week ga je naar school. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken en je te ontwikkelen tot een volwaardig logistiek medewerker. Natuurlijk ontvang je ook een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. wordt je opleiding helemaal door ons vergoed.

Metaglas

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Metaglas is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Alle producten zijn volledig maatwerk.

Functie-eisen

  • Gelderland
  • MBO-denkniveau
  • ervaring
  • 4 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media