Leerling Constructiebankwerker

Als Leerling Constructiebankwerker ga jij meewerken aan onze ramen, deuren en andere glasconstructies. Jij voert op onze afdelingen verschillende metaalbewerkingen uit, zoals het zagen, boren en frezen van aluminium profielen. Wanneer jij alle werkzaamheden beheerst, produceer je zelfstandig unieke en innovatieve Metaglas producten. Eén dag in de week ga je naar school voor de opleiding Constructiebankwerker en de rest van de tijd werk je in onze productiehal om aan de slag te gaan met je opgedane kennis.

Jij krijgt een leuke en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Je werkt 4 dagen in de week bij Metaglas en je gaat 1 dag naar school om je BBL opleiding te volgen. Interessant, afwisselend en leerzaam dus! Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s. Wij bieden je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Natuurlijk ontvang je ook een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. wordt je opleiding helemaal door ons vergoed.

Metaglas

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Metaglas is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Alle producten zijn volledig maatwerk.

Functie-eisen

  • Gelderland
  • HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 4 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media