Implementatie Consultants WFM

In de kern ben je verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van onze Workforce Management Software bij nieuwe en bestaande klanten. Hiervoor vertaal je business wensen naar technische oplossingen en uiteindelijk begeleid je vanuit het consultancy team de klanten bij de daadwerkelijke implementatie van de software- applicatie. Je denkt hierbij altijd met de klant mee en gaat voor kwaliteit.

Je hebt een HBO denk- en werkniveau en een opleiding Bedrijfsinformatie, IT of andere verwante opleidingen; Je hebt enige aantoonbare jaren werkervaring binnen een consultancy omgeving; Je hebt goede communicatieve vaardigheden en past je makkelijk aan binnen een dynamische organisatie; Je bent analytisch en oplossingsgericht; Je hebt aandacht voor detail, bent kritisch; Je hebt affiniteit met WFM en wilt oplossingen aandragen. Je steekt de handen uit de mouwen en zorgt dat het werk gedaan wordt; kritisch denken, zelfstandig, leergierig en ambitie om je consultancy capaciteiten te ontwikkelen

Softbrick BV

Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar Workforce Management software. Wij bieden oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, normeren, budgetteren en toegangscontrole. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost – personeel – kunnen verlagen en voor altijd kunnen beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd – rendement uit arbeid.

Functie-eisen

  • Gelderland
  • HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media