HR Business Partner

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR Business Partner die met zijn/ haar deskundigheid onze organisatie naar een hoger niveau weet te brengen door een hands-on mentaliteit te laten zien op alle vlakken. Je kunt je staande houden in een dynamisch omgeving  en je bent in staat om zowel het management als de collega’s te voorzien van advies over HR gerelateerde vraagstukken. Binnen Van Domburg Services faciliteer jij de groep op het gebied van HR(M) en daarnaast ben jij operationeel verantwoordelijk voor de afdeling HR & Facility. Enerzijds sta je “midden in de operatie ” en anderzijds houd je je bezig met het door vertalen van het beleid naar de strategie van de organisatie waarbij de mens de belangrijkste waarde  vormt voor de organisatie.

Een parttime baan (uren in overleg te bepalen) in een omgeving waarin innovatie, techniek en creativiteit hoog in het vaandel staan;  Een informele, open en prettige werksfeer waarin regelmatig met elkaar gegeten, gedronken en vooral veel gelachen en hard gewerkt wordt; Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Van Domburg Partners

Van Domburg Partners is in de Benelux de grootste value add distributeur van professionele displays en andere audiovisuele oplossingen van onder andere Samsung, NEC, Dynascan, AMX by Harman en SMART voor de zakelijke markt. Wij bieden niet alleen de producten, maar ook onze kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Wij denken mee en zoeken naar een creatieve, originele oplossing. De personal touch in onze advisering is onze kracht.

Functie-eisen

  • Zuid-Holland
  • HBO-denkniveau
  • 4-6 jaar ervaring
  • 3 dagen 4 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media