General Counsel Captin

De General Counsel van Captin zal verantwoordelijk zijn voor alle juridische aspecten en rapporteert direct aan de Managing Directors.

Kerntaken van de General Counsel: Communicatie en onderhandelen met externe partijen (investeerders, toezichthouders, adviseurs, etc.) Coördineren en adviseren van cliënten inzake het noteringsproces en het herzien van noteringsapplicaties. Opstellen en onderhandelen van overeenkomsten en andere juridische documenten die de juridische rechten van de onderneming veiligstellen en het juridisch adviseren op verschillende fronten van de onderneming. Specificeren van intern bestuurlijk beleid. Samenwerken met het management aan bestuursvraagstukken en effectief Risk Management.

Vereisten:
– Rechten diploma op universitair niveau
– Minimaal 5 jaar ervaring in de juridische sector in een complexe en veeleisende omgeving
– Sterke commerciële contracting skills, begrip van de regelgeving landschap door eerdere ervaringen en kennis van Nederlandse ondernemingsrecht
– Sterke onderhandelings- en procesmanagement vaardigheden
– Teamspeler
– Creatieve en actieve probleemoplossende houding
– Pragmatische en resultaatgerichte denkwijze
– Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Goede communicatieve vaardigheden, zowel luisteren als spreken

Captin BV

Captin B.V. beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming voor het exploiteren van een multilaterale handelsfaciliteit, het ontvangen en doorgeven van orders en het uitvoeren van orders. Captin staat onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) en staat geregistreerd in het register van de AFM (www.afm.nl/register). Captin is een voormalig onderdeel van Van Lanschot Kempen N.V. Captin verzorgt het beheer van: •onderhandse markten voor niet-beursgenoteerde ondernemingen en fondsen •medewerkersparticipatieregelingen in beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen Het beheer wordt gedaan door een professioneel team, samengesteld uit diverse specialisten van Captin.

Functie-eisen

  • Noord-Holland
  • WO-denkniveau
  • 4-6 jaar ervaring
  • 4 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media