Ervaren Monteur

Als monteur interieurbouw ben je verantwoordelijk voor het op locatie monteren van ons op maat gemaakte meubilair. Dit kan varieren van een kastwand tot de complete inrichting van een kantoor, winkel of recreatiewoning. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en werkt samen met vaste collega’s en als team realiseren jullie op locatie spraakmakende interieurprojecten naar tevredenheid van onze klant.

Een leuke functie binnen een jong, dynamisch en enthousiast team. Fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselende en uitdagende baan met veel ruimte voor zelfstandigheid. Hecht en collegiaal team.

Julia BV

Bij Julia staan mensen centraal. Mensen, zoals u en ik, die vrijwel dagelijks aankoopbeslissingen maken. Die mensen bepalen het werkelijke succes van uw interieur. Met dat als uitgangspunt realiseert Julia onderscheidende inrichtingsconcepten die meer zijn dan decor alleen. Onze kennis van consumenten en jarenlange ervaring in interieurbouw en projectmanagement hebben we samengebracht in Julia: uw persoonlijke partner in winkel- en projectinrichting.

Functie-eisen

  • Noord-Holland
  • HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media