Administratief medewerker Marketing in Almere

WerkTalent Almere biedt jou de kans om op een marketing afdeling binnen een internationaal bedrijf in Almere de Vaart te werken. Het bedrijf is marktleider in consumentenproducten voor alle dag. De ruim 300 producten zijn bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in éiegen huis’ en worden inmiddels verkocht in meer dan 30 landen.

Het bedrijf groeit snel, zowel in Nederland als daarbuiten. Men is marktleider in de Benelux, met eigen vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Spanje, Italië en de UK en heeft eigen verkooporganisaties in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Tsjechië.
Ga jij de uitdaging aan en help jij de marketing afdeling verder te laten groeien en professionaliseren? Dan komen wij graag met je in contact!

De afdeling marketing vervult een ondersteunende rol richting de marketing en commerciële organisatie en heeft een belangrijke spilfunctie in de coördinatie en uitvoering van de (internationale) activiteiten voor specifieke landen en/of productgroepen.

Concreet bied je in deze functie support door het ontwikkelen en/of introduceren van nieuwe producten en het verzorgen van informatie hieromtrent naar de diverse afdelingen, evenals het realiseren van o.a. huis-aan-huis kranten, sales promotie activiteiten en diverse speciale projecten.

Tot jouw taken behoren onder andere:
Het secuur verzorgen en onderhouden van prijscalculaties, en prijslijsten. Het opzetten, uitwerken en controleren van (landgerelateerde) verpakkings- en promotiematerialen en communicatiemiddelen. Hieronder vallen bij voorbeeld: het schapinformatiesysteem, zoals dat in de winkels terug te vinden is. Ook het onderhouden en optimaliseren van de website/-shop en brochures behoren tot jouw taken.

Verdere taken omvatten: Het meehelpen en voorbereiden van beurzen, het administratief introduceren van producten voor diverse landen en de invoer en controle van handelsovereenkomsten.

Zoals je leest een afwisselende en drukke functie waar je je geen dag verveelt en jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt binnen een team van no nonsens collega’s.

Je vindt het leuk om zaken te coördineren en goed uit te voeren;
Een opleiding op MBO4 of HBO-niveau en minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring. Dat kan zijn in een vergelijkbare functie of een andere relevante functie;
Goede kennis van diverse computerprogramma’s, waaronder ervaring met MS Office (incl. Excel) en als belangrijke pré met ERP programma’s (Microsoft Dynamics AX 2012);
Servicegericht, flexibel en accuraat;
Stressbestendig, goed in timemanagement en geen 9-5 mentaliteit. Incidenteel overwerken indien dit nodig is om deadlines te behalen is voor jou geen probleem;
Altijd pro-actief bezig om zaken te monitoren, signaleren en te verbeteren;
Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
Vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team en hier actief aan bij te dragen;
Goede kennis van de moderne talen (minimaal Nederlands en Engels).

Werktalent

Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, openen wij ze. Met lokale partners die zelf uit de buurt komen. We bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan het CV. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. We horen graag van u hoe u het ziet. U beter leren kennen. En u beter van dienst zijn.

Functie-eisen

  • Overijssel
  • MBO-denkniveau HBO-denkniveau
  • 1-3 jaar ervaring
  • 5 dagen per week

Reageer op dit beschikbare werk

LBOMBOHBOWO

Persoonlijke gegevens

Ik ga akkoord met het plaatsen van deze gegevens op de website Werken4Groeibedrijven

Volg ons op social media